Hem > Om oss

Lite kort om U-Lift

Med närmare 50 års erfarenhet av att utveckla och tillverka el-hydrauliska fordonsmonterade lyftar, kan vi idag erjbuda ett brett sortiment av
kundanpassade lyftar, ramper och luftfjädringar.
Våra produkter för gods- och persontransporter riktar sig mot både fordonsmarknaden och tågtillverkare, och vi är idag en väletablerad leverantör nationellt, såväl som på den internationella marknaden.

» Kort film om oss

+ 1500 kunder

50 års erfarenhet

20 anställda

Vår vision
Vi vill förenkla vardagen för människor med begränsad rörlighet, och göra resandet mer tillgängligt genom innovativa lösningar.

Kvalitetspolicy
Vi vill vara slutkundens naturliga val genom att ha förståelse för kundens behov och uppfylla kundens förväntningar.

Miljöpolicy
Vår målsättning är att ständigt utveckla miljöarbetet och minska vår miljöbelastning genom långsiktig och hållbar utveckling.

Med huvudkontoret beläget i Backaryd, så har vi en strategisk utgångspunkt för våra marknader både i Skandinavien och övriga Europa.

Att vara en liten organisation med stark gemenskap och lång historik är något vi värnar om och känner stolthet över. Vi anser att detta är en stor anledning till att vi idag är en av de största aktörerna inom våra nischer.

Vi vill arbeta nära våra kunder och vara lyhörda för stora som små behov. Samtidigt vill vi kunna leverera kvalitet med industrialiserad storskalighet.

Det är denna kombination som U-lift representerar.